Laitoin eilen Viherpeukaloiden nettisivujen kautta ruusu ja isotuomipihlaja tilauksen, jota suunniteltiin tontin rajalle näkösuojaksi. Googlettamisen jälkeen jäi tieto pensaasta,että kasvaa 2-6m korkeaksi ja olisi aikas nopea kasvunen. Täytyy vaan pitää huoli leikkauksista alussa, ett tulee tuuhea myös tyvestä.

Yksi ihastus oli vaaleanpunainen jaloleinikki! Aivan hurmaava kukka! Täytyy kokeilla jos onnistuisi! Valkosipulin tilasin myös, ei nimittäin k-raudasta saannu viime vuonna, niin se sitten jäi. Kolme kertaa kävin kysymässä, vaikka itse näin ne siinä laatikoissa, mutta eivät ehtineet saada niitä myyntiin asti 3;n viikon sisällä. Joten arvelin ottaa nyt varman päälle.

Viherpeukalot ruusuja tilasin 2008 ja 2009, koska aiemmin olen tilannut 2007 ruusun,joka on menestynyt hyvin ja kukkinut kaksi kertaa viime vuonna. Ett jos nämäkin olisivat yhtä ihania!

Pitää alkaa kaivelemaan ohjeita ruusujen kevät hoitoon. Ostin viime keväänä kolme pensasruusua, mutta onnettomasti olen hukannut kaikkien nimet! Täytyy kaivella vielä niitä lisää esille. Haaveena olisi saada useampaa lajia, pensasruusuja varsinkin tontille.